Een leerling aanmelden

Een belangrijk en spannend moment: uw kind mag (binnenkort) naar de basisschool. U wilt een goede basisschool voor uw kind. Een school die past bij uw kind en uw visie op goed onderwijs. Om onze school beter te leren kennen bent u altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Dit is een gesprek tussen de ouder(s) en de directeur. Uw kind mag uiteraard mee. Er wordt informatie uitgewisseld over de school en u vertelt in hoofdlijnen iets over uw kind. Dit gesprek wordt afgesloten met een rondleiding door onze school.

Wanneer u een kennismakingsgesprek wilt plannen, dan kan dat in het menu contact. Hier vindt u ons telefoonnummer en kunt u het contactformulier invullen. 

Inschrijfformulier

U kunt uw kind na het kennismakingsgesprek aanmelden via het inschrijfformulier, te verkrijgen bij de directeur. Als u het inschrijfformulier heeft ondertekend en ingeleverd (en er verder geen specifieke omstandigheden een rol spelen) wordt uw kind ingeschreven. Uw kind kan ruim voor de vierde verjaardag worden aangemeld.

Na de inschrijving neemt de leerkracht van de onderbouwgroep contact met u op. Dit gebeurt enkele weken voordat uw kind 4 wordt. Jonge kinderen kunnen voordat zij 4 jaar worden een aantal dagdelen in de kleutergroep komen wennen.